قسمت دوم ☘ طرز تهیه جوشانده گیاهی : در این روش آب سرد را روی گیاه ریخته و به جوش می‌آوریم. سپس آن را از ۲۰ دقیقه تا حدود ۱ ساعت به صورت آهسته می‌جوشانیم. زمان جوشیدن با توجه به نوع گیاه و قسمت مورد استفاده متفاوت است. 💡نکته: در جوشانده حجم محلول به علت بخار شدن کم می‌شود و به حدود دو سوم می‌رسد. جوشانده معمولاً برای قطعات سخت گیاه، موادی که در اثر حرارت مواد موثره از بین نمی‌رود یا موادی که به سادگی در آب حل نمی‌شوند استفاده می‌شود. ☘ برای مثال: میزان مورد نیاز گیاه برای تهیه جوشانده ۳۰ گرم گیاه خشک یا ۷۵ گرم گیاه تازه به همراه ۷۵۰ میلی لیتر آب است که پس از جوشیدن به حدود ۵۰۰ میلی لیتر کاهش میابد. جوشانده بهتر است به صورت تازه استفاده شود. می‌توان مصرف یک روز را تهیه و استفاده کرد اما بیش از یک روز توصیه نمی‌شود. ☘ همانند دَم کرده می‌توان برای شیرین کردن جوشانده از شیرین‌کننده‌های طبیعی استفاده کرد مانند نبات، عسل، شکر سرخ و ... استفاده کرد. میزان مجاز مصرف روزانه‌ی جوشانده با توجه به گیاه و هدف ِ مورد نظر متفاوت است. به صورت عادی بین ۱ الی ۳ لیوان در روز می‌باشد. در این مورد بهتر است با شخص آگاه در زمینه‌ی طب مشورت شود. ____________ 🍃 لینک کانال پرسش و پاسخ دارویی👇🏻 🆔️https://eitaa.com/darokhanehakimkhirandish