🔻چند دلیل برای خوردن کشمش
🔹100 گرم کشمش حاوی 749 میلی گرم پتاسیم است. انگور خشک همچنین رکورددار محتوای بالای منیزیم، فسفر و آهن است.
🔹علاوه بر این، کشمش آنتی اکسیدان بوده و حاوی مجموعه ای از ویتامین های گروه B است.
کشمش برای افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی مفید است، اثر آرام بخش و ادرارآور خفیفی دارد و محرک سیستم ایمنی است.
🔹کشمش حاوی ترکیبات مفید مانند ویتامین A و کاروتنوئیدها است که از دژنراسیون ماکولا و سایر بیماریهای چشمی پیشگیری میکند.
🔹کشمش حاوی مواد معدنی قلیایی مانند پتاسیم و منیزیم است که به کاهش اسیدیته بدن کمک کرده و خطر بیماریهایی مانند نقرس و سنگ کلیه را کاهش میدهد.
🔹آنتیاکسیدانهای موجود در کشمش، به کاهش کلسترول بد (LDL) و افزایش کلسترول خوب (HDL) کمک میکنند. همچنین پتاسیم موجود در آن فشار خون را تنظیم میکند.
🔹فیبر موجود در کشمش به بهبود عملکرد دستگاه گوارش کمک میکند، یبوست را کاهش داده و حرکات روده را تنظیم میکند.
به کانال #اطلاعات_پزشکان قم جامع ترین اطلاعات پزشکی بپیوندید👇👇👇
📚@doctor_qom