🌸 🌸
#نکات_خانه_داری
لوبیاسبز رو بعد از پاککردن و شستشو، بلانچ و درنهایت به اندازه مصرفم، بستهبندی میکنم.
بلانچکردن به این صورته که:
🔸️ اول قابلمه رو پر از آب میکنم و روی شعله میذارم. وقتی که آب جوش اومد، ۱ قغ نمک و نصف قچ جوششیرین بهش اضافه میکنم. بعد لوبیاسبز رو میریزم و بعد از ۳ دقیقه، ابکشش میکنم و زود داخل اب سرد میریزمش. بعد از ۵ دقیقه، ابکشش میکنم و بعد از خشکشدن، بستهبندی میکنم. .
🔹️ جوششیرین اختیاریه. من چون میخوام رنگ سبزیجاتم حفظ بشه، ازش استفاده میکنم.
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃