🌸 🌸 یک لیوان شکر یک لیوان آب سر خالی یک قاشق چایخوری هل یک لیوان ارد سبوس‌دار نصف لیوان کمی بیشتر روغن ( من جامد و مایع را نصف به نصف می ریزم) یک قاشق غذا خوری زعفران ابکرده و کمی گلاب شکر و آب و هل را با هم مخلوط کرده و خوب هم بزنین تا شکر خوب حل بشه و چند دقیقه بجوشونین و کنار بگزارین ارد را اول با حرارت ملایم تفت بدین تا بوی خامی اون بره وقتی طلایی شد روغن را بریزین و دوباره تفت بدین تا قهوه ای کمرنگ شه برای انتخاب رنگ حلوا، قطره ای از مایه را توی شربت بریزین که رنگش همون رنگ حلوا خواهد شد! وقتی از رنگ راضی بودین زعفرون آب شده و شربت و گلاب را توی مایه ارد و روغن بریزین و سریع و تند تند هم بزنین! مایع حلوا قل قل می کنه و سریع جمع می شه! حالا قابلمه را به چپ و راست ببرین که مایع حلوا همچین قل قل به سمت چپ و راست بره و جمع شه و کمی به روغن بیافته! بعد حلوا را توی ظرف خوشمل بریزین و روش را به سلیقه خودتون تزیین کنین ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸