🌸 🌸
#قیمه_نثار
اول از همه گوشت رو بصورت قیمه ای یا درشت تر خرد کنید.پیاز نگینی رو تو روغن تفت بدید و بعدگوشتتون رو اضافه کنید و خوب تفت بدیدسپس رب گوجه فرنگی،زردچوبه،فلفل و دارچینم بهش اضافه کنید و بزارید تا خوب تفت خورده بشه.
بعدمقداری آب اضافه کنید و بزارید تا گوشتتون بپزه.اواخر پخت مقداری نمک و زعفران دم کرده ,کمی هل و گلاب و خلاب بادوم و زرشک اضافه کنید.توجه داشته باشید که فقط یه کوچولو باید آب داشته باشه گوشت بعداز پخت و پرآب نباشه.برنجتون رو خیس کنید و بعد آبکش کنید.زرشک رو بعد از شستن با کمی شکر تو کره تفت بدین.
خلال پسته رو هم کمی تو کره تفت بدید. زیاد تفت نخوره چون رنگ خلال پسته برمیگرده .اگه خواستین خام استفاده کنید...خلال بادوم خیلی کمتوی گلاب خیس کنیدو مجددا درکره تفت بدید.خلال پوست پرتقال روهم چندبار بجوشونیدو آبشو عوض کنید تا تلخیش گرفته شه و با مقدار کمی شکر و مقداری زعفران و کره تفت بدین.درنهایت تمامی این مواد رو روی برنجتون به هرشکلی که دوست دارید مخلوط یا جداگانه بریزید.من چون بچه هام خلال زیاد دوست ندارن.مقدار کمی روی برنج ریختم.ولی پشت صحنه برای خودمون خلال بیشتری استفاده کردم.🤩😊
nazifatemi58
❤️
@dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸