#شوید_پلو
🔸نمک به مقدار لازم
🔸روغن ۵ قاشق سوپ خوری
🔸شوید ۲۵۰ گرم
🔸برنج ۵۰۰ گرم
🔹برنج را بشویید و با مقداری نمك اجازه دهید كمی خیس بخورد. در ظرفی مناسب مقداری آب برای جوشیدن قرار دهید و برنج و نمك را در ظرف ریخته و منظر بمانید تا جوش بخورد و به مرحله ابكشی برسد
🔹سپس برنج را آبكش كرده و در ته ظرف مقداری روغن چند عدد شوید سالم و خرد نشده و یك لایه نان قرار دهید و برنج و شوید را لایه لایه روی آن بریزید و روی برنج آب روغن داده و آن را دم بیندازید.
🔸شوید پلو به عنوان پلو پایه میتواند با سایر فرآورده های گوشتی مثل مرغ ، ماهی ، تن ماهی ، میگو و... و حتی ماست موسیر یا سالاد مصرف شود و تركیب آن به صورت شوید باقالی بسیار خوش طعم و لذیذ است.
🔸اگر از شوید خشك استفاده میكنید آن را در مرحله ابكشی به برنج اضافه كنید . برای ته دیگ میتوانید از مخلوط برنج زعفرانی و ماست استفاده كنید. استفاده از ته دیگ كاهو هم برای این غذا بسیار مناسب است.
❤️
@dokhtaran_havva 💚
🌸 🍃 🌸