🔸نمک    به مقدار لازم 🔸روغن   ۵ قاشق سوپ خوری 🔸شوید   ۲۵۰ گرم 🔸برنج   ۵۰۰ گرم 🔹برنج را بشویید و با مقداری نمك اجازه دهید كمی خیس بخورد. در ظرفی مناسب مقداری آب برای جوشیدن قرار دهید و برنج و نمك را در ظرف ریخته و منظر بمانید تا جوش بخورد و به مرحله ابكشی برسد 🔹سپس برنج را آبكش كرده و در ته ظرف مقداری روغن چند عدد شوید سالم و خرد نشده و یك لایه نان قرار دهید و برنج و شوید را لایه لایه روی آن بریزید و روی برنج آب روغن داده و آن را دم بیندازید. 🔸شوید پلو به عنوان پلو پایه میتواند با سایر فرآورده های گوشتی مثل مرغ ، ماهی ، تن ماهی ، میگو و... و حتی ماست موسیر یا سالاد مصرف شود و تركیب آن به صورت شوید باقالی بسیار خوش طعم و لذیذ است. 🔸اگر از شوید خشك استفاده میكنید آن را در مرحله ابكشی به برنج اضافه كنید . برای ته دیگ میتوانید از مخلوط برنج زعفرانی و ماست استفاده كنید. استفاده از ته دیگ كاهو هم برای این غذا بسیار مناسب است. ❤️ @dokhtaran_havva 💚 🌸 🍃 🌸