طب سنتی | دکتر فاطمه مرادی
〰️〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰️〰 🌱 دکتر فاطمه مرادی پزشک و متخصص طب ایرانی 🌱 🌐 drfamoradi.ir 🆔️ @drfamoradi 📌برای مش
طرز تهیه ماشی سلاااام 🤗 یکبار براتون ماشی رو استوری کردم، استقبالتون خوب بود. گفتم الان که فصل گرم است و مصرفش توصیه می‌شه، فیلم آشپزی اش رو هم براتون تهیه کنم. 🍽 مواد لازم: ماش ۲ پیمانه جوی پرک نصف پیمانه پیاز یک عدد رب انار ۲ قاشق سماق دارچین زنجبیل فلفل سیاه یا پول بیبر زردچوبه نمک و فلفل روغن زیتون برای تفت دادن روغن بادام شیرین ▪️ماش یکی از بهترین حبوبات است؛ چون هضمش سریعتر از عدس، و نفخش کمتر از باقالی است، و ماده خوبی از آن تولید می‌شود. در بیماریهای گرمی مثل سردرد ناشی از گرما، آلرژی گرم و تب‌ها توصیه می‌شود. ‏برای تقویت کلیه، چشم و اعصاب نیز موثر است. ▫️مزاج آن کمی سرد و خشک است. ▪️جالب است که با وجود سرد بودن، تولید سودا نمی‌کند (بر خلاف عدس). ▫️مصرف ماش، برای افراد گرم مزاج، یا ساکنین مناطق گرم، و یا فصول گرم سال مناسب است. ▪️جهت کاهش حرارت بهتر، یا در تب‌ها، می توان آن را همراه با جو، کاهو، یا خرفه بپزید. ▫️اضافه کردن سماق یا آب انار به آن هم به خاصیت کاهش حرارت ماش، کمک بیشتری می‌کند. ▪️اگر سالمند هستید، یا مزاج بدن یا معده تان سرد است، یا می‌خواهید در فصل سرد این ماشی را درست کنید، فلفل، دارچین و زنجبیل جزو مصلحات مناسب برای شماست. ▫️در مورد مصرف ماش با پوست، بدانید که ایجاد یبوست می‌کند. ولی مصرف ماش پوست کنده همراه با روغن بادام شیرین می تواند یبوست را برطرف کند. 📌پ. ن: ممنون از خانم محمدیان ادمین پیج که زحمت آشپزی های سالم پیج رو میکشن. 〰️〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰️〰 🌱 دکتر فاطمه مرادی پزشک و متخصص طب ایرانی 🌱 🌐 drfamoradi.ir 🆔️ @drfamoradi 📌برای مشاهده تمامی کانال های ارتباطی با دکتر کلیک کنید: zil.ink/drfamoradi