🔷 انار و گشنیز و جعفری و گردو و انار و سابیدم(البته مامانم سابید چون من توانایی سابیدن ندارم 😄)( شما می تونید تو آسیاب برقی آسیاب کنید یا چرخ کنید) بهش سیر و پیاز رنده شده اضافه کردم و نمک و فلفل و گذاشتم کنار پوست بادمجون و کندم و ی خط نمودی و عمیق از ابتدا تا انتها باچاقو کشیدم به بادمجون نمک و زردچوبه زدم و داخل روغن با شعله متوسط سرخ کردم بعد شکمشو با موادی ک حاضر کردیم پر کردم روی بادمجونم یکم خالواش و نعنا خشک( اختیاری, سبزی شمالی) پاشیدم داخل سسش گذاشتم تا نم نم کجا بیفته😋 سپس:کمی مواد میانیشو نگه میداریم بهش اب انار و آب اضافه میکنیم و کمی روغن یاهمون روغنی ک بادمجون و توش سرخ کردینا خیلی لذیذ بود برای اولین بار حتما کساییک امتحان نکردن امتحان کنن😊👌