21.29M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
(کاچی) مواد لازم برای ۲ نفر: آرد ۳ ق غ خ روغن مایع ۴ ق غ خ کره ۲ ق غ خ آب سرد ۱ پیمانه مواد لازم برای تهیه شربت:🍮 آب داغ ۱ پیمانه زعفران مقداری(میتونین از ترکیب زعفران و زردچوبه هم استفاده کنید) شکر ۶ ق غ خ طرز تهیه: اول از همه شربتمونو آماده میکنیم، توی یه کاسه زعفران پودر شده رو میریزیم سپس شکر رو اضافه کرده و در آخر آب جوش رو اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا مواد حل بشن و میذاریم کنار یه ۱ ربعی میذاریم بمونه تا رنگ زعفران آزاد بشه. توی یه قابلمه آرد رو میریزیم و با حرارت متوسط اونو میذاریم خامیش گرفته بشه و طی این مرحله تند تند هم میزنیم وقتی یه مقداری رنگ آرد کرمی مانند شد و خامی آرد گرفته شد( این مرحله آرد رو الک میکنیم) بعد روغن و کره رو اضافه میکنیم و کمی تفت می‌دیم بعد اون ۱ لیوان آب سردمونو میریزیم و مدام هم میزنیم تا گلوله گلوله نشه آرد سپس شربتمونو طی ۲ مرحله اضافه میکنیم و مدام هم میزنیم طبق ویدیو تا در آخر به این شکلی که توی ویدیو میبینین پودینگ مانند و کمی شل بشه دقیقا عین ویدیو. دیگه بعدش میذاریم یکی دو دقیقه بدون هم زندن جوش بیاد و حباب بزنه و بعد از روی شعله برمیداریم و توی ظرف سرومون میریزیم روشو هم با هرچی دوست دارین میتونین تزیین کنین. یه دسر فوق العاده لذیذ و نوستالژی و قدیمی ایرانی هستش که از قدیم قدیما مخصوصا برای خانومایی که تازه زایمان کردن درست میکردن بخاطر مقوی بودنش مخصوصا با با زردچوبه بخاطر خاصیت ضد التهابی که داره بسیار مقوی و مفیده☺️ نوش جان♥️ ✧❁ @elalhabibk ❄ ❁✧