🗒
عطر جهاد و شهادت/ بازخوانی اندیشه رهبر انقلاب درباره شهید و شهادت/ شماره 17
💠
این قسمت: شهدای دیپلماسی و میدان رمز پیروزی و مانایی جمهوری اسلامی ایران
✍️
#طیبه_قائمی_بافقی
چه شیرین وعده ای است وعدهی پنج شنبهها و شمیم روح نواز یاد شهادت که سرمست می شویم از عشق و امید برای رزمی دوباره و ماندن در میدان. تا پرچم شهدا همیشه ماندگار ترین، پرچم فاتح باشد و مرور رشادتها و کیاستهایشان، یادآوری دلنشین ترین اسطوره ها.
وقتی در پنج شنبه رمضانی، سیاست و فراست شهدا را از خاطر می گذرانی، نام یک شهید است که بیش از دیگران در تاریکنای ذهن می درخشد. همان شهیدی که 18 رمضان پا به گیتی نهاد و 19 رمضان پس از سالها رشادت و دلاوری و حضور در دو جبهه میدان و دیپلماسی از رهبر کبیر انقلاب لقب اولین شهید رمضانی نهضت امام خمینی (رضوان الله علیه) نام گرفت. او کسی نبود جز سید علی اندرزگو -همان مبارز هزار چهره- که با خلاقیت و مهارت و تغییر چهره و هویت، ۱۴ سال نیروهای ساواک را ناکام گذاشت. ایشان با زندگی ماجراجویانه وهدفمند خویش، در جبهه ایران، عراق، افغانستان و سوریه و لبنان مشق سیاست و استقامت داد و آخر بار با دستان پلید نفوذ و خیانت به آرزوی خود رسید و لایق دیدار جانان شد. مقام معظم رهبری در تعبیری بلند از ایشان یاد کرده و شناخت ایشان را برای همه ضرورت می دانند: «شهید سیّدعلى اندرزگو، چریک مبارز مسلمان، فرزند على بود، همنام على بود، همراه و همگام على هم بود. من لازم مىدانم به امت مسلمان سفارش بکنم سعى کنید این چهرههاى عزیز و ناشناخته را بهتر بشناسید.»(۵۹/۰۵/۱۰)
مجاهد مبارزی، که به تعبیر امام خمینی(ره) تنها چریک تنهای انقلاب،که توانسته بود یک تنه،سازمان اطلاعات و امنیت کشور را بترساند و برای مأموران ساواک، کابوسی وحشتناک باشد و آنها را به معنای واقعی مستاصل کند.
این استیصال مرا به یاد استیصال آمریکا در منطقه خاورمیانه میاندازد و یاد تابناک سردار دلها شهید حاج قاسم سلیمانی را در وجودم روشنای بیشتر می بخشد. «شهید سلیمانی، هم در زمان زنده بودنش استکبار را شکست داد، هم با شهادتش شکست داد؛ اینها ادّعا نیست، اینها چیزهایی است که اثباتشده است. دلیلش اینکه رئیسجمهور آمریکا آمد گفت: ما هفت تریلیون دلار خرج کردیم در عراق و هیچ چیز گیرمان نیامد؛ [حتّی] مجبور شد شب تاریک بیاید یک وقتی در یک پایگاه آمریکایی در عراق بنشیند و برود.»(سایت رهبری.۱۳۹۹/۰۹/۲۶)
«در واقع ایشان نرمافزارِ مقاومت را و الگوی مبارزه را به ملّتها تعلیم کرد، به ملّتها سرایت داد، در ملّتها رایج کرد؛ اینها خب نقشهای خیلی مهم و بسیار حسّاسی است.»(۱۳۹۹/۰۹/۲۶)
شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی تنها یک فرمانده نظامی سلحشور نبود بلکه به اذعان جوامع مختلف دیپلمات انقلابی موفقی بود که با سرپنجه بصیرت گره های کور دیپلماتیک را می گشود. ایشان با کار دیپلماسی و حضور فعال در میدان، کاری کرد که به نماد مجاهدت تبدیل شود و به عنوان چهره برجسته جهاد و سیاست و چهرهی بینالمللی مقاومت و آزادی مورد احترام همگان باشد.
نهال انقلاب اسلامی با خون چنین شهیدانی نشو نما گرفته و امروز هم جمهوری اسلامی ایران با درایت و تیزهوشی، دلاوری و رشادتهای اینچنین فرزندانی، بالنده و استوار مانده است. ملت قهرمان ایران هرگز رشادتهای آنان را از یاد نخواهد برد و اجازه هیچ گونه تعدی و جسارت را به احدی نخواهد داد.
ادامه دارد
#یادداشت
#فرهنگ_شهادت
https://eitaa.com/joinchat/1687224385C9d8b257e8f