🔹گز از تنقلات شیرین و سنتی ایران است که در استانهای اصفهان، چهارمحال و بختیاری، همدان، کرمان، فارس و یزد تولید میشود. برای تهیه گز از شکر، سفیده تخم مرغ، مغز بادام و پسته و هل و گلاب و عصارهٔ گزانگبین استفاده میشود. برخی تولیدکنندگان گز به دلیل گرانی و ارزشمند بودن گزانگبین از نوعی ماده به نام بادکا نیز استفاده میکنند که این ماده ارزش غذایی آن را پایین میآورد. از لحاظ کیفیت شیرینی گز را زمانی میتوان مرغوب دانست که تردی آن متوسط بوده و چسبنده و خیلی نرم یا خیلی سفت نباشد. این نوع گز در دهان آب میشود و نیازی به جویدن زیاد آن نیست.
#سوغات_اصفهان
مکان های دنج و باحال اصفهان👌👇
https://eitaa.com/joinchat/1830158346Cbf91171e86
شما هم با اصفهان گردی همراه شوید🥰