کرپ ماکارانی
مواد لازم:
6 تکه ساق پای مرغ🍗 بدون استخوان
فلفل سبز ، قرمز و زرد هر کدام 2 عدد🫑
1 قاشق غذاخوری کره🧈
1 پاکت خامه مایع(200 میلی _خامه معمولی هم میشه)
1 لیوان بادام هندی
نمک 🧂، فلفل سیاه ، فلفل قرمز پرک شده و اگه دارید پودر سیر
برای کرپ:
3 عدد تخم مرغ🥚🥚
1 لیوان شیر🥛
از 1 لیوان یک بند انگشت کمتر آب
2 لیوان آرد🥡
🫓🫓🫓🫓🫓🫓🫓🫓🫓
طرز تهیه:
مرغ را باریک خرد کنید داخل ماهیتابه تفلون گود بریزید و روی اجاق تفت بدید تا آبش گرفته شود.کره🧈 را اضافه کنید و کمی تفت بدید. ادویه ها را اضافه کنید و فلفل های🫑 خرد شده را اضافه کنید.و تا وقتی که فلفل ها کمی نرم شوند در حالی که هم میزنید بپزید. سپس خامه را اضافه کنید و حدود 3_2 دقیقه بپزید و در آخر بادام هندی را اضافه کنید کمی هم بزنید و از روی اجاق بردارید. مواد کرپ را با هم مخلوط کنید(مقدار آرد را خودتان کنترل کنید نه خیلی آبکی و نه خیلی سفت باشد) داخل ماهیتابه که کمی چرب شده بریزید و کرپ ها را یکی یکی بپزید و مثل فیلم کرپ ها را برش بزنید و به مخلوط مرغ اضافه کنید و هم بزنید.نوش جان
#کرپ_ماکارانی
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻