19.26M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
* با عدس قرمز رو تا حالا امتحان كردين؟ با بافتى بسيار نرم،لطیف ،خامه ای 👌و خوشمزه و بى نظير ❤️ 🔷نكته اول👈🏻 حمص با عدس قرمز نه تنها مثل نخود،نيازى به خيساندن،پخت طولانى،يخ و آب ندارد بلكه بعد از پخت آب اضافه بايد گرفته شود چون بافت آن بسيار لطيف ميباشد. 🔷نكته دوم👈🏻 مواد را در غذاساز چند بار ميكس و دور گيرى كرده و در آخر غذا ساز را شسته و مجددا با روغن زيتون ميكس كنيد تا نرم و لطيف شود. از قاشق مرباخورى استفاده و حین کار تمیز کنید. مواد لازم: عدس قرمز۴۰۰ گرم ارده ۴ ق غ سرپر روغن زيتون۴ ق غ و در آخر هم ٢ق غ ليمو تازه ١عدد سير ٣-۴ حبه زيره،نمك،فلفل،پاپريكا به ميزان دلخواه و براى داشتن يك طعم متفاوت و غلظت بيشتر بهتره ٢ق ماست يونانى يا پنير خامه اى اضافه كنيد. ‎‌‌‌‌‌‌ ‌‌‌ نوش جان👌 ༺🍉 ⃟ 🍉 ⃟༻