♨طرز تهیه
🔹ابتدا پیاز را رنده كرده و به همراه گوشت و تخممرغ خوب ورز دهید. نمک، فلفل، زردچوبه، جعفری را هم اضافه كنید.
🔹در ظرفی مناسب برنج را به مرحله آبكشی رسانده و بعد از آبكش كردن به مواد بالا اضافه كرده و مخلوط کنید
🔹از مواد به شکل شامی گرد یا به اشکال دلخواه درست کرده و در روغن سرخ کنید. رب را با روغن تفت داده نمک و فلفل و پیازداغ و آب را اضافه کنید و بگذارید بجوشد.
🔹شامیها را بعد از سرخ کردن در سس قرارداده و با حرارت ملایم بگذارید تا جا بیافتد و سس آن کاملاً غلیظ شود.
🔹شامیها را درون دیس کشیده سپس 150 گرم از خامه را داخل سس ریخته و مخلوط کنید و بعد روی شامیها بریزید و 50 گرم باقی مانده را با چنگال بزنید تا صاف شده و بعد به صورت خطوطی روی شامیها را تزیین نمایید.
♨سایر نکات
🔸اگر دوست دارید میتوانید برنج را چرخ كرد و بعد به مواد اضافه كنید
🔸اضافه كردن مرغ به جای گوشت برای افرادی كه گوشت دوست ندارند بهتر است
🔸در صورت تمایل شامی یا توپی ها را اول در آرد سوخاری بغلتانید و بعد آنها را سرخ كنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food