#میکادو
✍️طرزتهیه:
آرد سفید رو ۱۰ دقیقه روی حرارت ملایم تفت بدین،آرد نخودچی رو روش الک کنین و ۱۰ دقیقه دیگ تفت بدین،پودرکاکائو هل و دارچین رو اضافه کنین و قاطی آرد کنین.کره و روغن رو اضافه کرده و وقتی کره کامل ذوب شد و مواد با کره و روغن مخلوط شد از روی حرارت برداشته و پودر قند رو روش الک کنین و با قاشق مخلوط کنین.بذارین کنار تا کاملا از داغی بیوفته و تقریبا خنک شده باشه(اگ موادتون داغ یا گرم باشه نون میکادو خمیر میشه)
بعد اینکه از داغی افتاد برروی یدونه نون میکادو به آرومی از مواد ریخته و با پالت یا قاشق پهن کنین(این مرحله یکم وقتگیره)کاملا نازک.
تا ۵ لایه این کار رو ادامه بدین و هر لایه رو به آرومی فشار بدین تا به قبلی بچسبه.
بعد بذارین یخچال ی سینی ی کوچولو سنگین روش قرار بدین تا لایه ها بهتر بهم بچسبن.
بعد دوساعت در بیارین برش بزنین و بعد نوش جان.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food