این میزان مواد یک کیک کوچک به سایز قالب ۱۸ بهتون میده اگر خواستین بزرگتر باشه مواد رادوبرابر کنید:
بیسکوییت پتی بور ۲۰۰_۱۵۰ گرم(تقریبا یک ونیم تا دوبسته)
مغزیجات دلخواه مثل بادام خرد شده،گردو یا پسته ی خرد شده به دلخواه نصف لیوان
شیر گرم ۱/۳لیوان
پودرکاکائو ۱۵ گرم تقریبا ۱ق غ سرپر
پودرقند ۶۰ گرم تقریبا نصف لیوان
کره ۳۵ گرم
شکلات تخته ای ۳۰ گرم به اندازه یک قوطی کبریت
خامه صبحانه ۵۰ گرم دو ق غ سرصاف
درابتدا پودرقند، پودرکاکائو وشیر گرم را درون ظرفی مخلوط کنید سپس کره نرم شده در دمای محیط،شکلات خردشده وخامه را اضافه کنید ،مواد را برروی حرارت بخار آب کتری(بنماری) قرار دهید خوب هم بزنید تا کاملا یکدست و روان شود سپس ازروی حرارت برداشته اجازه دهید تا کمی خنک شود،
درون ظرفی دیگر بیسکوییتها راخردکنید مغز دلخواه راروی ان بریزید وسپس سس اماده شده را ،خوب زیر ورو کنید،
کف ظرف یا قالب دلخواهی نایلون بکشید بیسکوییتها را داخل قالب ریخته وخوب خوب فشرده ویکدست کنید روی آن را بپوشانید وچندین ساعتی در یخچال استراحت دهید،
☺اگر ازشب قبل اماده بشه بافت کیک بهتر خواهد شد،
سپس ازقالب داخل ظرفی برگردانید نایلون را جدا کنید وبه دلخواه با خامه وگاناش تزیین کنید،من ازگاناش به این نسبت استفاده کردم:
خامه ۵۰ گرم
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
خامه را روی بخار آب کتری گذاشته وهم زده تا روان شود سپس شکلات خرد شده را اضافه کنید خوب هم بزنید تا شکلات اب شود وسس یکدست،پس از خنک شدن روی کیکی که با خامه کاور کرده ریختم(کیک خامه کشی شده را هم کمی دریخچال بگذارید تا خامه سفت شود سپس گاناش بریزید)
ماسوره تزیین :ماسوره شکوفه شماره ۳۲
#کیک_موزائیکی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food