#پودینگ_شکلاتی 😋
🔸یک دسر خیلی ساده و خوشمزه .
شیر سرد سه لیوان،پودر کاکائو سه ق غ،شکر نصف لیوان،نمک نوک قاشق چایخوری، نشاسته ذرت سه قاشق غذاخوری سر پر(نشاسته ذرت کاملا نرم و پودری،سفید و ترد و پوکه)،کره نرم یک قاشق غذاخوری،وانیل یک سوم ق چایخوری
شکر+نشاسته ذرت+پودر کاکائو+نمک رو مخلوط کنید بعد شیر سرد رو کم کم اضافه و خوب مخلوط کنید.روی شعله ملایم بذارید و هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه،شعله رو خاموش کنید و وانیل و کره رو اضافه کنید.در ظرف مناسب بریزید و وقتی خنک شد به دلخواه روشو با کمی خامه یا میوه دلخواه تزیین کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#کیک_موزائیکی •┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈• 🍟 @fast_food
این میزان مواد یک کیک کوچک به سایز قالب ۱۸ بهتون میده اگر خواستین بزرگتر باشه مواد رادوبرابر کنید:
بیسکوییت پتی بور ۲۰۰_۱۵۰ گرم(تقریبا یک ونیم تا دوبسته)
مغزیجات دلخواه مثل بادام خرد شده،گردو یا پسته ی خرد شده به دلخواه نصف لیوان
شیر گرم ۱/۳لیوان
پودرکاکائو ۱۵ گرم تقریبا ۱ق غ سرپر
پودرقند ۶۰ گرم تقریبا نصف لیوان
کره ۳۵ گرم
شکلات تخته ای ۳۰ گرم به اندازه یک قوطی کبریت
خامه صبحانه ۵۰ گرم دو ق غ سرصاف
درابتدا پودرقند، پودرکاکائو وشیر گرم را درون ظرفی مخلوط کنید سپس کره نرم شده در دمای محیط،شکلات خردشده وخامه را اضافه کنید ،مواد را برروی حرارت بخار آب کتری(بنماری) قرار دهید خوب هم بزنید تا کاملا یکدست و روان شود سپس ازروی حرارت برداشته اجازه دهید تا کمی خنک شود،
درون ظرفی دیگر بیسکوییتها راخردکنید مغز دلخواه راروی ان بریزید وسپس سس اماده شده را ،خوب زیر ورو کنید،
کف ظرف یا قالب دلخواهی نایلون بکشید بیسکوییتها را داخل قالب ریخته وخوب خوب فشرده ویکدست کنید روی آن را بپوشانید وچندین ساعتی در یخچال استراحت دهید،
☺اگر ازشب قبل اماده بشه بافت کیک بهتر خواهد شد،
سپس ازقالب داخل ظرفی برگردانید نایلون را جدا کنید وبه دلخواه با خامه وگاناش تزیین کنید،من ازگاناش به این نسبت استفاده کردم:
خامه ۵۰ گرم
شکلات تخته ای ۱۰۰ گرم
خامه را روی بخار آب کتری گذاشته وهم زده تا روان شود سپس شکلات خرد شده را اضافه کنید خوب هم بزنید تا شکلات اب شود وسس یکدست،پس از خنک شدن روی کیکی که با خامه کاور کرده ریختم(کیک خامه کشی شده را هم کمی دریخچال بگذارید تا خامه سفت شود سپس گاناش بریزید)
ماسوره تزیین :ماسوره شکوفه شماره ۳۲
#کیک_موزائیکی
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#همبرگر_خونگی
💢به اندازه ۸۰۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با ۱ عدد پیاز درشت چرخ شده و نصف پیمانه آرد سوخاری و نمک و فلفل خوب ورز دادم و به اندازه نارنگی گلوله کردم تودستم و به اندازه یه نعلبکی پهن کردم و توی روغن سرخ کردم و بعد روش پنیر آمریکایی سفید گذاشتم و نون ها رو از قبل کمی تست کردم و روی نون همبرگر کمی سس تارتار زدم و همبرگر رو گذاشتم روش و روش گوجه حلقه ای و پیاز حلقه ای و کاهو گذاشتم
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
#كوفته_برنجى 🥘 😋
🔸يك پيمانه لپه و يك پيمانه برنج رو از قبل خيس و نيم پز كرده كنار ميزارم چهار صد گرم گوشت چرخ شده رو با دو ق غ پياز داغ دويست گرم سبزي معطر(گشنيز،نعنا،جعفري و ترخون)نمك و فلفل و زرچوبه و يدونه تخم مرغ خوب حدود چهار دقيقه ورز ميديم و لپه و برنج نيم پز رو هم اضافه ميكنيم و دوباره خوب مواد رو ورز ميديم تا حالت چسبندگي پيدا كنه به اندازه نارنگي بر ميداريم داخلش رو با آلو و كشمش و مغزگردوپر ميكنيم و دوباره گلولش ميكنيم و داخل تابه ميچينيم،دو ق غ پياز داغ و رب گوجه و ادويه خوب تفت ميديم و آب رو اضافه ميكنيم تا خوب به جوش بياد و وقتي از جوش بودن سس مطمئن شديم سس رو كنار كوفته ها اضافه ميكنيم تا بپزه و جا بيفتد
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#حلواى_سمولينا 🍮 😋 🔸ارد سمولينا يا سوجى ١پ 🔸شكر ٢پ(بستگى به ذائقه كم و زياد ميشه) 🔸روغن ٢پ 🔸اب٢پ 🔸پ
🔸اول از همه روغن را گرم ميكنيد و پودر هل را كمى تفت ميديد سپس ارد سمولينا را الك كرده همراش تفت ميديد تا عطر خوبى سرخ شدن ارد بلند شه ولى رنگش تغيير نكنه (من خودم سفيد دوست دارم،شما ميتونيد كمى بيشتر تفت بديد كه طلاى روشن بشه) در اين حين شكر و اب را ميزاريد بجوشه و شكر حل بشه اخرش نصف پيمانه شير هم اضافه كنيد حلواتون نرم و خوشمزه تر ميشه(فوت كوزه گرى)
اين شربت را ارام ارام داخل ارد مريزيد و
حتما در پوش ديگ يا قابلمه را موقع اضافه كردن شربت رو حلوا تون نگه داريد كه اب و روغن رو خودتون نپاشه
بعدش مدام هم ميزنيد تا حلوا از ديواره ظرف جدا بشه و به روغن بيوفته با آجيل دلخواه تزیین کنید
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food
غذاهای 3سوته😋
#حلیم_مرغ 🍜 😋 مواد برای۸ نفر شکر و دارچین و نمک و کره: به مقدار لازم شیر: ۲ لیوان بلغور گندم: ۴
🔸بلغور گندم و مرغ را جداگانه بپزید، مرغ پخته را ریش ریش کنید سپس به گندم های پخته اضافه نمایید.
قابلمه حلیم را روی حرارت ملایم قرار دهید و شیر را اضافه کنید، پس از اینکه حلیم غلیظ شد هم بزنید تا حلیم ته نگیرد.
🔸پس از آماده شدن حلیم مقدار کمی نمک بزنید سپس در ظرف بریزید و با کره آب شده، پودر دارچین و شکر تزیین و سرو کنید ( میتوانید برای یکدست شدن حلیم پس از اضافه کردن شیر حلیم را با میکسر بزنید).
🔸می توانید در زمان پخت حلیم 1 چوب دارچین داخل آن بیندازید و پس از پخت چوب دارچین را خارج کنید، هرچه حرارت زیر قابلمه حلیم کمتر باشد و حلیم بیشتر بماند خوشمزه تر خواهد شد، می توانید بجای مرغ از گوشت بلدرچین و بوقلمون نیز استفاده کنید.
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟 @fast_food