✍طرزتهیه:
ابتدا دو تا کیک اسفنجی نیاز داریم من تو ی قالب ۱۴ دو تا کیک اسفنجی ساده پختم داخلش را خالی نمودم و کنار گذاشتم بعد پودر ژلاتین را با نصف آب انار به صورت بن ماری ذوب می نماییم و همه مواد بالا را به غیر از خامه فرم گرفته کنار میگذاریم ،ژلاتین بن ماری،دونه انار را با هم خوب مخلوط نموده تا ذرات آرد و زرده کاملا مخلوط و یکدست بشود روی حرارت میگذاریم مرتب مخلوط می نماییم تا به غلظت فرنی برسد در آخر پس از خاموش نمودن حرارت ژلاتین ذوب شده و خامه فرم گرفته را هم اضافه و میگذاریم تا یکم از حرارت بیفتد و بعد انار دون شده را هم اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم مایه بدست آمده را توی کیک که تو خالی کرده بودیم به نسبت مساوی میریزیم و داخل یخچال قرار میدهیم تا ببندد . برای لایه رویش و برای این میزان هفتاد گرم شکلات سفید را بن ماری کنید و با سه قاشق غذاخوری خامه صبحانه مخلوط نموده و پس از بسته شدن مواد روی کیک لاوانتین را با آن پوشش دهید...
•┈••✾~🍃🌸🍃~✾••┈•
🍟
@fast_food