فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیوانی 3 تخم مرغ 1 پیمانه پودر قند یا شکر 1 پیمانه شیر 1 پیمانه روغن 1 بسته وانیل 1 بسته پودر بیکینگ 2.5 فنجان آرد 2 قاشق غذاخوری کاکائو برای خامه: 200 گرم خامه 150 گرم شکلات 2 قاشق غذاخوری نوتلا تخم مرغ و شکر را خوب هم بزنید شیر ، روغن و وانیل را اضافه کنید .بکینگ پودر ، آرد و پودر کاکائو را اضافه کنیدو خوب هم بزنید. فنجان های مقوایی را با مخلوط کیک پر می کنیم تا جایی که تا 2 انگشت خالی باشد. در فر از قبل گرم شده با درجه حرارت 180 بپزید. وقتی کیک خنک شد ، آن را از لیوان های مقوا جدا کنید. شکلات ها را ذوب کنید. نوتلا اضافه کنید به خوبی هم بزنید. خامه را اضافه کرده و مجدد هم بزنید. 10-15 دقیقه در یخچال استراحت دهید سپس روی کیک ها با قیف به دلخواه تزیین کنید. نوش جان😍 ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛