بادام 2 لیوان . پودر قند 2 لیوان . گلاب 8 قاشق غذاخوری . شکر 1 لیوان . خلال پسته مقداری طرز تهیه : بادام شیرین ها را 2 ساعت در آب ولرم خیس دهید سپس پوست بادام ها را بگیرید و با پودر قند وگلاب داخل میکسر بریزید و بزنید تا خمیری نرم بدست بیاید. تکه هایی از خمیر بگیرید و کف دست تان مانند توت شکل دهید سپس در شکر بغلطانید و خلال پسته ای در سر آن وارد کنید این شیرینی خوشمزه را میتوانید با رنگ های خوراکی به رنگ های متنوعی آماده کنید ، این شیرینی مناسب عید نوروز است ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛