🍗 😋 🔸برای تهیه اکبر جوجه، ابتدا جوجه رااز وسط دوقسمت کردم و در مقداری اب لیموتازه و نمک و پیاز خلالی بمدت ۱۲ ساعت خوابوندم چون هرچه جوجه بیشتر درموادخوابانده شود خوشمزه تر و لذیذتر خواهد. بعد داخل قابلمه کمی روغن میریزم و روی اون خلال پیاز میچینم و مرغ رو روی پیازها گذاشته و دوباره روی مرغ رو خلالهای پیاز و یک قاشق غذاخوری زعفران اضافه کرده و شعله رو کاملا کم میکنم تا طی زمانی حدود یکساعت و نیم مرغ به وسیله آب پیاز ها کاملا بپزه.ملاحظه خواهید کرد که جوجه ها شروع به آب انداختن می کنند، اجازه دهید آب جوجه ها تبخیر شود . بعد مرغ رو بیرون میارم و پیاز ها رو جدا میکنم و کنار میزارم و در ظرف دیگری روغن رو داغ میکنم و مرغ رو در روغن سرخ میکنم. رب انار را هم جداگانه گذاشتم ┏━━━🍃🍋🍃━━━┓ @fast_food ┗━━━🍃🍓🍃━━━┛