‌ برای درست کردن این بورک به حدود ۵ پیمانه اسفناج(پاک شده)خام نیاز دارید.‌ اسفناج و خرد کنید با حرارت متوسط تفت بدین یکمی هم روغن بزنید و بزارید آب اسفناج کشیده بشه و تغییر رنگ بده حالا ۵ قاشق پنیر خامه ای لبنه و ۳ قاشق پنیر پیتزا اضافه کنید توی این مرحله حرارت گاز رو خاموش کنید و تا اسفناج گرمه هم بزنید پنیر آب بشه.اگه دوست داشتید مقداری گردو نگینی شده هم بریزین معرکه میشه.‌‌ نمک و فلفل و سیر رنده شده هم فراموش نشه. ‌ یه بسته خمیر یوفکا مستطیلی رو بزارید توی دمای محیط یخ زدایی بشه.‌نکته مهم اینجاس:بعد باز کردن درپوش خمیر یوفکا بالافاصله روی خمیر دستمال مرطوب بکشید اینطوری دیگه خمیر نمیشکنه و خشک نمیشه.‌ تقریبا یه لیوان شیر رو با زعفران دم کرده آماده داشته باشید و روی هر لایه از خمیر یوفکا با فرچه از این ترکیب بمالید و مثل فیلم نواری مواد اسفناج توی خمیر بزارید و رول کنید‌ رول هارو دور هم بپیچید و با در نهایت روی بورک ها ترکیب شیر بمالید و کنجد بپاشید و بره توی فر به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه و با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد.‌‌ ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯