اب یک و یک چهارم پیمانه حدود 310 میلی لیتر کره 30 گرم ارد یک پیمانه125 گرم شکر یک چهارم پیمانه 50 گرم تخم مرغ یک عدد60 گرم شکر و اب و کره رو بزارید رو اجاق تا شکر حل بشه و هر وقت دیدید میخواد جوش بزنه ارد و اضافه کنید و هم بزنید تا جمع بشه و خمیر لطیفی بدست بیاد بعد بزارید خنک بشه تخم مرغ و بزنید داخلش و هم بزنید تا خمیر چسبنده ای بدست بیاد داخل قیف بریزید تو روغن 250 درجه سرخشون کنید شکر و دارچین و مخلوط کنید و چورز( چورس) ها رو تو شکر و دارچین بزنید و نوش جان کنید ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯