#چوروس
اب یک و یک چهارم پیمانه حدود 310 میلی لیتر
کره 30 گرم
ارد یک پیمانه125 گرم
شکر یک چهارم پیمانه 50 گرم
تخم مرغ یک عدد60 گرم
شکر و اب و کره رو بزارید رو اجاق تا شکر حل بشه و هر وقت دیدید میخواد جوش بزنه ارد و اضافه کنید و هم بزنید تا جمع بشه و خمیر لطیفی بدست بیاد بعد بزارید خنک بشه تخم مرغ و بزنید داخلش و هم بزنید تا خمیر چسبنده ای بدست بیاد داخل قیف بریزید تو روغن 250 درجه سرخشون کنید
شکر و دارچین و مخلوط کنید و چورز( چورس) ها رو تو شکر و دارچین بزنید و نوش جان کنید
╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮
🌺
@fast_food🌺
╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯