فیله های مرغ و به دوقسمت تقسیم کردم بعد گذاشتم تو شیر یک ساعت داخل یخچال بمونه .بعد داخل ماهیتابه روغن ریختم فیله ها رو رول کردم کنار هم چیدم تو ماهیتابه بهش نمک و فلفل و پودر پیاز زدم و بعدم زعفرون دم کرده رو با قاشق روی فیله ها ریختم زرشک و کشمش رو خیس کردم بعد با کره تفت دادم ،به زرشک یه قاشق شکر هم اضافه کردم خلال پوست پرتقال رو با اب گذاشتم رو حرارت 5دقیقه جوشید بعد با اب سرد ابکش کردم ،این کار رو سه بار انجام دادم تا تلخیش گرفته بشه بعد با کره و شکر تفت دادم تا شیشه ای شدن هویج رو رشته ای کردم بعد با کره و شکر تفت دادم خلال پسته و بادوم رو هم 20 دقیقه گذاشتم تو گلاب خیس خورد در حد 30ثانیه با کره تفت دادم برنج رو هم ابکش که کردم و گذاشتم دم کشید مقداریشو با زعفرون دم کرده مخلوط کردم برای سرو روی برنج😊 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯