18.94M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
مواد لازم برای خمیر: 800 گرم آرد 00 2 عدد تخم مرغ 2 گرم نمک 30 میلی لیتر روغن 15 میلی لیتر سرکه 250 میلی لیتر آب برای شربت: 300 میلی لیتر آب 300 گرم شکر 50 میلی لیتر آب لیمو برای پر کردن: 300 گرم گردو 500 گرم کره طرز تهیه آرد را با تخم مرغ ، نمک ، روغن ، سرکه و آب ترکیب کنید. خوب ورز دهید و اجازه دهید 15 دقیقه استراحت کند. خمیر را به 12 توپ تقسیم کنید ، روی آنها را با سفره بپوشانید و بگذارید استراحت کنند. توپها را تا حد ممکن با وردنه حلقه کنید. لایه ها را به شکل مستطیل های تابه برش دهید. قالب را چرب کرده و نیمه اول ورقه های خمیر را قرار دهید ، آنها را با کره ذوب شده مرطوب کنید. گردوی خرد شده را بپاشید و نیمه دوم ورقه های خمیر را قرار دهید. همه چیز را به صورت مربع برش داده و روی کره ذوب شده بریزید. در دمای 180 درجه به مدت 1 ساعت بپزید. برای تهیه شربت: شکر ، آب و آبلیمو را در قابلمه بریزید. بجوشانید و شربت را روی نان های پفکی بریزید. به آنها سرو کنید نوش جان 💖 🍰🍰🍰🍰🍰🍰🍰 ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯