کره ۱۱۰گرم به دمای محیط رسیده_آرد ۱۹۰گرم حدود ۱ونیم لیوان دسته دار فرانسه_ بکینگ پودر ۱ق چ_تخم مرغ ۲عدد_وانیل ۱/۲ق چ_شیر ولرم 1/3 لیوان_ شکردانه ریز ۹۰گرم حدود ۷ق غ سر پر 🔴کره رو بزنید تا حجیم بشه شکرو وانیل را اضافه با دور تند همزن ۳_ ۴ دقیقه میزنیم.تخم مرغها رو دونه دونه اضافه با همزن میزنیم . آردوبکینگ پودر ۳ بار الک شده را با شیر ولرم در سه مرحله اضافه کنیدوبا مفتول دریک جهت هم بزنید . کف قالب ۲۰در۳۰را چرب کرده یا کاغذ روغنی استفاده کنید ،مایه رو داخل قالب بریزید وبا لیسک سطح آن را صاف کنید ودر فر از قبل گرم شده دردمای ۱۸۰ درجه ۲۰دقیقه قرار دهید دراین فاصله شروع کنید به درست کردن مایه روی اسلایس👇 تخم مرغ ۲عدد_شکر قهوه ای۱۰۰گرم_ پودر نارگیل چرب ۷۰گرم حدود ۱لیوان دسته دار_آرد ۱۵گرم حدود ۱ق غ سر پر _گردو آسیاب شده۶۰گرم حدود نصف لیوان دسته دار فرانسه_وانیل کمی 🔴تخم مرغ ووانیل رو با دور تند همزن بزنید تا پفکی وکشدار بشه شکر قهوه ای یا سفید رو به صورت نمک پاش به مواد اضافه وبا دور تند همزن بزنید تا حالت پفکی بودنشو حفظ کنه. آرد رو با دور کند همزن مخلوط کرده وهمزن رو کنار بگذارید و بعد گردو ونارگیل رو اضافه کنید وبا مفتول مخلوط کنید بعد از ۲۰دقیقه قالب رو از فر خارج کنید سریع موادرا روی کیک ریخته وصاف کنید و ۳۰دقیقه داخل فر قرار دهید تا روش سفت وقهوه ای بشه وقتی از فردرش آوردین بعد از کمی سرد شدن روش سلفون بکشید و در یخچال بزارید یه ساعت ،روی اسلایس رو با مخلوط ۲قاشق عسل و۲قاشق آب جوش تر کنید وروش رو با شکلات آب شده تزئین کنین. ╭┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╮ 🌺@fast_food🌺 ╰┅═ঊঈ👩🍳ঊঈ═┅╯