#ترشی_بندری
مواد لازم:
گل کلم ۱ کیلو
کلم برگ نیم کیلو
خیار ۴ عدد
هویج ۴ عدد
فلفل سبز تند ۴ عدد
سیر یک بوته
فلفل دلمه ای ۱ عدد کوچک
ساقه کرفس مقداری
مرزه_ترخون مقداری
گوجه ۲ کیلو
سرکه به مقدار لازم
ادویه شامل زردچوبه_فلفل سیاه_پودرگوجه_نمک ۱ قاشق چ خ
سیاهدانه یک قاشق غ خ
طرز تهیه:
ابتدا گوجه رو با غذا ساز یا رنده میکس میکنیم، میزاریم میجوشه و غلیظ میشه (باید خنکبشه)
سپس همهمواد ترشی رو با دست یا غذا ساز ریز میکنیم و با پوره گوجه پخته شده، ادویه و سرکهمخلوط میکنیم و داخل ظرف مناسب میریزیم و درش رو محکممیبندیم تا هوا نکشه و به مدت یکهفته نیاز داره برای آماده شدن
میتونید بجای پوره گوجه از رب گوجه خونگی هم استفاده کنید.
این ترشی نیاز به سرکه زیاد نداره مثل ترشی لیته هستش در حد مخلوط شدن مواد
༺🍉 ⃟
#آشپزیوخلاقیت 🍉 ⃟༻
᯾❁
@fast_food ❁᯾