کدو حلوایی یک کیلو شکر یک کیلو تا یک ونیم کیلو بستگی داره به شیرین بودن کدو داره جوهر لیمو نوک قاشق چایخوری وانیل نصف قاشق چایخوری آهک یک ونیم لیوان+آب ۵لیتر طرز تهیه: کدوها رو برش بزنید ویا مثل من با قالبهای کوچولو قالب بزنید. آهک رو با آب مخلوط کنید بزارید تا آهک ته نشین بشه بعد آب رویی که زلاله داخل کاسه دیگه ای بریزیدمواظب باشید تا آهک ته نشین شده وارد کاسه نشه ،کدوها رو داخلش بریزید وبزارید تا ۲۴ساعت داخلش بمونه،حالا آب کدوها رو خالی کنید وآب روی کدوها بریزید وبزارید بمونه هر چندساعت یکبار آب کدوها رو عوض کنید تا یکروز یا ۲۴ساعت اینکارو بکنید. بعد شکر رو با دو پیمانه آب بزارید روی حرارت تا کمی قوام بیاد وبعد کدوها رو داخلش بریزید وبا حرارت کم بزارید تا مربا بپزه حدودا ۲ساعت با حرارت ملایم کافیه در اواخر پخت جوهر لیمو رو با یک قاشق آب سرد مخلوط وداخل مربا بریزید بعلاوه وانیل آب آهک باعث تردی کدو میشه وخیلی کرانچی وعالی میشه . امیدوارم درست کنید ولذت ببرید. . . . . ᯾❁ @fast_food ❁᯾