🍪🍪🍪 🍪🍪🍪 مواد لازم برای تهیه ۱۸ عدد ۲۵گرمی : تخم مرغ یک عدد درشت آرد قنادی یک و نیم پیمانه روغن مایع کمی کمتر از نصف پیمانه پودر شکر یا قند نصف پیمانه ماست یک و نیم ق غ ب پ نصف ق غ پودر هل و وانیل کمی نمک یک پنس کنجد برای غلطاندن کلوچه مقداری طرز تهیه: ابتدا تخم مرغ و پودر شکر و وانیل را با هم زن بزنید تا کرمی شود،بعد روغن مایع را بریزید و کمی هم بزنید. ماست و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده چند دقیقه صبر کنید تا پف کند،بعد به مخلوط تخم مرغی اضافه کنید. آرد و نمک و پودر هل را که جدا گانه الک کرده اید کم کم اضافه کنید. در این مرحله غلظت مواد باید از مواد کیک سفت تر باشد،و شبیه حلوا بشود.نیم ساعت توی ظرف در بسته در فریزر بگذارید.یا اگر عجله ندارید دو ساعت در یخچال بماند. بعد با دست چرب از خمیر گلوله های ۲۵ گرمی بردارید در سفید بغلطانید(برای اینکه راحت تر باشید اول گلوله ها را در دست گرد کنید،همه ی خمیر که گلوله گلوله شد بعد در کنجد بغلطانید) و در سینی فر که کاغذ روغنی انداخته اید با فاصله بچینید،چون بعد از پخت بزرگتر میشوند. کمی روی کلوچه ها را با دست فشار دهید که تخت تر شوند.سینی را در فر ۱۷۰ درجه طبقه وسط بگذارید و کلوچه ها را به مدت ۱۸ تا ۲۰ دقیقه بپزید.از داغی که افتاد سریع داخل ظرف دربسته نگهداری کنید که خشک نشود. ᯾❁ @fast_food ❁᯾