#کیک_بدون_روغن این کیک بدلیل نداشتن هرگونه روغن و کره کیک ارزون و مناسبی در میاد تخم مرغ 5 عدد شکر 300 گرم ارد 300 گرم ارد برنج50 گرم بکینگ پودر 1/2ق سوپخوری وانیل 1/4ق چ شیر سرد 1 لیوان شربت 1و 1/2ق سوپ خوری(برای تهیه شربت 1/2 پیمانه اب و1/2 پیمانه گلاب و1/2شکر رو روی حرارت خیلی ملایم قرار بدین تا شکر به خودی خود و بدون هم زدن در اب حل بشه و کم کم شربت قوام بیاد و به حجم مورد نظر که یک و نیم قاشق سوپخوریه برسه) حتما اجازه بدین شربت سرد بشه. میتونید بجای شربت از عسل استفاده کنید که ممکنه یکم رنگ کیکو تیره تر کنه فقط زرده و سفیده تخم مرغهارو جدا کنید.سفیده رو حسابی با همزن برقی بزنید تا جایی که جای پره های همزن روش بمونه و کم کم یک سوم از شکر رو بهش اضافه کنید و هم بزنید تا فرم بگیره زرده رو بهمرا وانیل و مابقی شکر خوب هم بزنید تا کرم رنگ بشه در حین اینکار شربت رو بهش اضافه کنید و در اخر نصف مقدار شیر سرد رو باهاش مخلوط کنید. اردهارو مخلوط و با بکینگ پودر سه بار الک کنید سفیده زده شده و اردهاروبه تناوب به زرده ها اضافه کنید در سه الی چهار مرحله و هم بزنید حتما با لیستک هم بزنید و بصورت دورانی خیلی حساسه این مرحله نباید ارد داخل مواد گلوله گلوله بشه نصف دیگه شیر سرد رو هم با مواد مخلوط کنید و بازم با لیستک هم بزنید تا مواد یکدست بشه مواد کیک رو در قالب از قبل چرب و ارد پاشی شده با قطر 25 سانت بریزید با فر از پیش گرم شده در دمای 185 درجه بمدت تقریبی 55 دقیقه لطفا در اخر پخت با خلال چوبی امتحانش کنید اگر نپخته بود حدود 10 دقیقه دیگه بهش زمان بدین این کیک بافت پوک و نرمی داره و هم بدون تزیین خوشمزه است و هم اینکه میتونید خامه کشی کنید چون یجورایی مثل کیکهای شیفون هست ته مزه ارد برنج داره که خیلی خوش بو و خوشمزه میشه البته اگه ارد برنج ایرانی و مطمئنی توش بریزید. در اخر بگم که چون قالب من کوچکتر بود من با 4 تخم مرغ کیکم رو درست کردم قطر قالب من در کف 20 هست وقسمت بالاش 24 میشه حتما قالب کیکتون دیواره اش از 7 سانت بیشتر باشه چون این کیک پف زیادی میکنه و ممکنه از قالب سر ریز شه. 🔚فوروارد یادتون نره 🍔 ❥⊰❣JOiN👇❥⊰ ✦••┈❁🍰🍷❁┈••✦ ᯾❁ @fast_food ❁᯾ ✦••┈❁ 🍩 ❁┈••✦