مواد لازم.... آرد دو پیمانه(هر پیمانه معادل یک لیوان دسته دار فرانسویه) شکر دانه ریز یک و یک سوم پیمانه....کره صد گرم...پنیر خامه ای یک بسته دویست گرمی ...تخم مرغ چهار عدد...آب لیمو ترش تازه یک ق چ...نمک نوک ق چ ...وانیل یک دوم ق چ..بکینگ پودر دو ق چ... کره و پنیر رو از قبل بیرون بیارید تا نرم بشه و به دمای محیط برسه..آرد رو سه بار الک کنید و با بکینگ پودر و نمک مخلوط کرده و کنار بذارید....کره نرم شده و پنیر خامه ای رو یکی دو دقیقه بزنید تا مخلوط و یکدست بشن سپس شکر رو اضافه کنید و با دور تند هم زن خوب خوب بزنید تا کاملا سفید رنگ بشه این کار چند دقیقه طول می کشه پس صبور باشید..سپس تخم مرغها رو یکی یکی اضافه کنید و هر تخم مرغ رو یکی دو دقیقه بزنید و بعد تخم مرغ بعدی رو اضافه کنید تا رنگ مایه تون کاملا روشن بشه سپس وانیل و آب لیمو ترش رو اضافه کنید و در آخر آرد رو در سه مرحله اضافه کنید و با دور کند هم زن یا با هم زن دستی فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید(خمیر این کیک تقریبا سفته) و مواد رو توی قالب بیست و سه سانت بریزید و در فر صد و هشتاد درجه که از قبل گرم شده به مدت تقریبا چهل و پنج دقیقه قرار بدید. البته دمای فرها متفاوته بعد از چهل دقیقه با خلال دندون چک کنید. پ.ن..این کیک بافت و طعم خوبی داره ولی به دلیل وجود کره ،باید تو دمای محیط و تو ظرف در بسته نگهداری بشه و ترجیحا زود خورده بشه.. پ.ن2..زیاد هم زدن کره و پنیر و شکر و بعد تخم مرغها تو بافت کیک خیلی موثره. پ.ن3. حتما از شکر دانه ریز استفاده کنید و یا شکر رو با آسیاب چند پالس بزنید.تو بافت کیک موثره. ᯾❁ @fast_food