#کوکی_زنجبیلی🍪🍪🍪
این کوکی بافتی شبیه کوکی براونی دارد و مزه ش فوق العاده ست،من که خیلی دوسش داشتم 😋😋
مواد لازم برای ۲۴ تا ۲۶عدد
#کوکی متوسط:
کره هم دمای محیط ۱۰۰ گرم
شکر قهوه ای سه چهارم پیمانه
آرد قنادی یک و نیم پیمانه
شیره خرما یا انگور ۳ قاشق غذا خوری
تخم مرغ یک عدد
جوش شیرین یک قاشق چایخوری
پودر دارچین یک قاشق چایخوری
پودر زنجبیل یا زنجبیل تازه رنده شده
سه چهارم قاشق چایخوری
نمک نصف قاشق چایخوری
وانیل کمی
طرز تهیه:
شکر قهوه ای و کره ی نرم را با همزن برقی پنج دقیقه بزنید تا رنگش روشن شود.بعد وانیل و تخم مرغ و شیره انگور را اضافه کنید و یک دقیقه دیگر با همزن بزنید.آخر کار مواد خشک که شامل آرد و جوش شیرین و نمک و پودر زنجبیل است را الک کرده به مواد اضافه کرده و با قاشق هم بزنید،مواد کوکی آماده است،مواد خیلی سفت نیست که بتوان با دست گرفت،داخل ظرف دربسته یک ساعت در یخچال استراحت کند بعد با قاشق از مواد بردارید روی ترازو وزن کنید.من گلوله های ۲۰ گرمی برداشتم در دست گرد کردم.همه ی گلوله ها که آماده شد در شکر بغلطانید و در سینی فر با فاصله بچینید.(اگر خیلی شیرین دوست ندارید،مرحله غلطاندن در شکر را حذف کنید) کوکی ها در فر کامل پهن میشوند و ترک میخورند.
کوکی ها را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۲ دقیقه بپزید.(من ۹ دقیقه زمان میدم) از فر که خارج کردید صبر کنید کامل خنک شود بعد از کاغذ روغنی جدا کنید و در ظرف در بسته نگه دارید تا خشک نشود.کوکی در ظرف دربسته نرم نرم می ماند.
نکته:اگر از پودر زنجبیل استفاده میکنید حتما تازه باشد و عطر و بوی خوبی داشته باشد.
از پودر هل میتوانید به جای زنجبیل استفاده کنید.
منظور از پیمانه،پیمانه شیرینی پزی یا لیوان دسته دار فرانسوی است.
᯾❁
@fast_food ❁᯾