#همبرگر_خونگي🍔
گوشت ران گوسفند ٧٥٠ گرم
گوشت قلوه گاه ٢٥٠ گرم
آرد سوخاري ١٠٠ گرم
پياز دو عدد
نمك ١/٥ قاشق غذاخوري
فلفل سياه ١ قاشق مربا خوري
فلفل قرمز ١ قاشق مربا خوري
سماق ١ قاشق مربا خوري
گرد ليمو ١ قاشق مرباخوري
سير حبه شده ٣ عدد يا نصف قاشق مربا خوري پودر سير
طرزتهيه :
ابتدا گوشت ها را چرخ كرده بعد پياز و سير را چرخ ميكنيم سپس آرد سوخاري و ادويه ها را به گوشت اضافه ميكنيم به مدت ١٠ دقيقه ورز ميدهيم سپس تمام مواد را دوباره چرخ ميكنيم
بعد با يه كاتر (قالب) گرد به قطر يك سانت مواد را قالب زده و بين هر كدوم پلاستيك ميزاريم تا نچسبد و داخل فريزر ميزاريم تا كاملا منجمد شود و بعد داخل فر ١٨٠ درجه به مدت ١٥ دقيقه ميزاريم تا كاملا مغز پخت شه من فر رو خاموش ميكنم و از پنير ورقه اي گوداي كاله روش ميزارم تا كمي نرم بشه و به خورد گوشت بره