8.72M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
ینی ایییینقده آسون درس میشه که نگو از طعم و جذابیتش هم که نگم 🤌🏻 مواد لازم برای خمیر باقلوا: یک بسته خمیر باقلوا ۱۵۰ گرم کره مواد میانی: ۱۰۰گرم فندق یک قاشق غ خ شکر دوقاشق غ خ کره اب شده مواد لازم برای کرم کاکایو: یک بسته شیر عسلی یک پیمانه پودر کاکایو سه قاشق غ خ نشاسته ی ذرت سه عدد زرده تخم مرغ نصف ق چای خوری وانیل یک و دوسوم‌پیمانه شیر خمیر باقلوا رو‌کمی بزرگ تر از غالب برش بدین لایه لایه کره مالی کنید و تو غالب بزارین برای ده لایه بعد از ده لایه فندق رست شده(بو داده بدون نمک)و یک قاشق شمر و دوقاشق کره رو اضافه کنید و دوباره ده لایه خمیر کره مال شده روش بزارین و بره تو فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتی گراد به مدت ۱۵-۲۰ دقیقه مدام چک کنید برای کرم کاکایو هم همه چی رو قاطی کنید بزارین رو‌گاز یه قل که زد امادست ،خیلی زود بریزینش رو باقلوا که حالا دیگه پخته زود بریزین کرم تو یه دقیقه سفت میشه همین دیگه💋 درست کنید و حالش و ببرین به روسری منم گیر ندین 😀