غذاهای 3سوته😋
و 🍗و 🍆 تهچين مي تونه همزمان با لايه هايي از مرغ پخته و بادمجون سرخ شده هم همراه باشه ولي من جدا جدا دوسش دارم . اول بريم سراغ تهچين هزاران راه براي درست كردن تهچين وجود داره و اين هم مدلِ منِ كه مدلش خيلي هم خوبه 😜 (خودشيفته طور🙊) طرز تهيه: براي سه پيمانه پلو ي پخته و آبكش شده ( توجه داشته باشين كه پلو رو زودتر از حالت عادي آبكش كنين كه وقتي تهچين آماده شد شفته و نرم نباشه ) ٢پيمانه ماست چكيده ترش! داريم بهمراه دو عدد تخم مرغ كامل! ابتدا تخم مرغ ها را خووووب بهمراه زعفران غليظ آبزد و چند قطر گلاب و كمي نمك مي زنيم ، اضافه كردن زعفران و گلاب در اين مرحله باعث ميشه بوي نا مطبوع تخم مرغ از بين بره، بعد ماست را اضافه مي كنيم و در حدي كه با هم فقط تركيب بشن هم مي زنيم و در آخر برنج را بهمراه دو قاشق سر پر روغن حيواني (دوستان همه ي روغن حيواني ها كه بوي گوسفند نميده! خوش عطر و بوشم داريم) به مخلوط اضافه مي كنيم ، كف قابلمه تفلون روغن مي ريزيم و دور تا دورش روغن را حركت مي ديم كه همه جاي ظرف چرب بشه مي گذاريم روي گاز تا كمي گرم بشه بعد تركيبمون را بهش اضافه مي كنيم روي حرارت همراه با شعله پخش كن ! مي گذاريم و حداقل يك ساعت و نيم الي دو ساعت با حرارت ملايم زمان مي دهيم تا تهچين خوشرنگ و برشته بشه ، مي تونين اين مواد را داخل ظرف پيركس و يا قالب كه چرب شدن هم بريزيم و روش فويل بكشيم و در طبقه وسط فر به مدت يك ساعت و نيم با حرارت ١٦٠ درجه هم قرار بديم . دستم افتاد 😉😶⌨️✍🏻 براي بادمجون 🍆 بعد از اينكه چند ساعت بادمجون ها رو نمك زديم كه تلخيش گرفته بشه درون يك ظرف گود مثل شير داغ كن يا سرخ كن سرخ مي كنيم ، اين جوري سرخ كردن باعث ميشه كه همزمان مغز پخت هم بشه و ميشه همينجوري در كنار غذا سرو كرد براي مرغ 🍗 سرخ شده ي زعفروني بعد از اينكه مرغ را همراه با اب نمك فلفل پياز و چوب دارچين و اگر داشتين ساقه كرفس پختيم در همون روغن بادمجون ها بهمراه زعفران كه با قاشق روي همه قسمت هاي مرغ ريختيم سرخ مي كنيم