بسم الله الرحمن الرحیم و 🔸مواد لازم : 🔻شیر گاو (طبیعی، نه پاستوریزه) : ۶ قاشق 🔻سنجد : ۳ عدد 🔻آرد برنج : ۱ قاشق چایخوری 🔻آرد سبوس گندم : ۲ قاشق چایخوری‌ 🔻بادام : ۵ عدد 🔸طرز تهیه ابتدا مغز بادام ها را با ریختن آب جوش پوست بگیرید و رنده کنید. سنجدها را هم پوست کنده و گوشت آنها را رنده کنید. شیر را روی حرارت ملایم بجوشانید و آرام آرام آرد سبوس گندم و آرد برنج را اضافه کنید.بعد نوبت مغز بادام و سنجد است.آنقدر هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود.سپس بگذارید خنک شود تا بتوانید به راحتی میل کنید 🔰کانال رسمی استاد سعید مهدوی @saeedmahdavi 🔰کانال پختنی های سالم https://eitaa.com/food_fasleroyesh