😋😋 ▫️سبزی ( تره ، جعفری ، شوید ، گشنیز ) 500 گرم ▫️تخم مرغ محلی 3 عدد ▫️شیرمحلی 1 قاشق غذاخوری ▫️مخلوط زرشک و مغز گردو 1/2 لیوان ▫️نمک دریا و فلفل به مقدار لازم ♨️سبزی ها را بشویید و بگذارید تا خشک شوند سپس ریز و یکدست خرد کنید داخل کاسه ای تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید تا کف کند سپس سبزی های خرد شده ، شیر ،زرشک ، مغز گردو ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.درصورت دلخواه یک تا دو حبه سیر هم میتونید اضافه کنید. من چون کوکو را میخواستم قالبی درست کنم مقدار روغن کنجد سرخ کرده رو هم بامواد ترکیب کردم ودرقالبهای مخصوص ومقاوم به گرما که از قبل چرب کرده بودم میریزیم ودر فر ازقبل گرم شده میذاریم تا کو کو ها خوب سرخ بشن داخل ماهیتابه هم میتونید کو کو رو سرخ کنید که در اینصورت روغن کنجد(یاهرروغن ارگانیک) بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود سپس مایه کوکو را داخل تابه بریزید و پخش کنید و در تابه را بگذارید ، حرارت را برای چند ثانیه زیاد کنید تا مواد خودشان را بگیرند سپس حرارت را ملایم کنید تا یک روی کوکو سرخ شود ، وقتی یک روی کوکو سرخ شد کوکو را برگردانید تا روی دیگر کوکو هم برشته شود. استفاده از زرشک و مغز گردو سلیقه ای هستند ،حتی میتوانید از یکی از این مواد در کوکو سبزی استفاده نمائید. ✅استفاده از 1 قاشق شیر در انواع کوکو و کتلت باعث میشود مواد انسجام بیشتری داشته باشند و موقع سرخ کردن وا نروند 🎽 با نشر مطالب کانال به اطرافیانمون سلامتی جسم رو به جامعه تزریق کنیم🎯 عضویت @gazaaa