#بادمجان_شکم_پر
🔷مواد لازم
🔹بادنجان متوسط2 عدد
🔹سیر 2 حبه بزرگ
🔹گوجه فرنگی بزرگ 2 عدد
🔹جعفری تازه ساتوری شده ¼ پیمانه
🔹روغن زیتون5 قاشق غذاخوری
🔹نمک و فلفل به میزان لازم
🔹خرده نان¾ پیمانه
🔹پنیر پارمزان½ پیمانه
🔹آویشن خشک½ قاشق چایخوری
🔆طرز تهیه
🔅فر را با دمای 185 درجه سانتیگراد روشن می کنیم تا گرم شود.
بادنجان ها را می شوییم و آنها را از طول نصف می کنیم. با یک چاقوی تیز، روی هر نیمه بادمجان 66 برش ایجاد می کنیم.
گوجه فرنگی را به صورت لایه های نازک خرد می کنیم.
درون برشها را با برش های گوجه فرنگی، نیمی از پنیر و مخلوط سیر رنده شده و جعفری پر می کنیم.
بادنجان های پر شده را با نمک و فلفل مزه دار می کنیم و روی آنها روغن زیتون می ریزیم. آنها را به مدت 300 دقیقه داخل فر داغ می گذاریم تا بپزند و اگر چنگالی را داخل بادنجان ها فرو کنیم، نرم شده باشند و چنگال راحت در آن فرو رود.
در یک کاسه متوسط، خرده های نان، نیمی دیگر از پنیر پارمزان، آویشن، 2 قاشق چایخوری روغن زیتون و کمی نمک و فلفل می ریزیم و آنها را با هم مخلوط می کنیم. سپس آنها را روی بادنجان ها می ریزیم
#با_رسپی_های_امتحان_شده
غذای خوشمزه بپز 😍غذاپز😋 آشپز شو👨🍳
حتما عضو بشی😍👇🍔🥞🧇🍛🍲🍜🍝
https://eitaa.com/joinchat/232784240C0b4d64ea07