🔹14 نکته برای پرهیز و محدودیتهای غذایی در دوران نقاهت بیماری کووید19
1️⃣ پرهیز از مصرف غذاهای سنگین مانند آش گوشت غلیظ، ماکارونی و سوسیس که هضم آن دشوار است
2️⃣ محدود کردن مصرف غذاهای پرچرب و یا سرخ کرده مانند الویه، سیب زمینی سرخ شده، پنیر پیتزا، انواع کوکو و کتلت
3️⃣محدود کردن مصرف انواع فستفودها و غذاهای آماده فراوری شده
4️⃣ممنوعیت استفاده از ترشی ها و سرکه که سبب خشکی دستگاه تنفس و تحریک آن می شوند
5️⃣محدودیت مصرف نمک و شورها و غذای کنسروی شور
6️⃣ محدود کردن مصرف شیر و لبنیات(بجز نوع پروبیوتیک) که ایجاد موکوس در دستگاه تنفسی می کنند
7️⃣ محدود کردن استفاده از رب گوجه، فلفل، انواع سسهای تند و سس خردل
8️⃣ محدود کردن مصرف مواد شیرین و شیرینی، آبمیوههای صنعتی، نوشابه های گازدار، شکر، مربا و قند
9️⃣ محدود کردن مصرف نوشیدنیها و خوراکیهای محرک مانند قهوه، چای غلیظ، نسکافه و یا شکلات تلخ
🔟 اجتناب از مصرف زیاد سیر و زنجبیل
1️⃣1️⃣ ممنوعیت استفاده از سبوس در صورت وجود اسهال
2️⃣1️⃣ ممنوعیت استفاده از روغنهایی مانند زیتون، کلزا، کنجد و روغن آفتابگردان و ... برای سرخ کردن مواد غذایی
3️⃣1️⃣ محدود کردن استفاده از روغنها و چربیهای حیوانی شامل کره، پیه، دنبه و ...
4️⃣1️⃣ تداوم محدودیتها و رژیم غذایی ویژه در افرادی که بیماریهای زمینهای مانند دیابت، فشارخون بالا و ...
💠💠 منبع: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت
#هرخانه_یک_پایگاه_سلامت
#کرونا_را_شکست_میدهیم
🆔
@gmugonabad