✨🖤💚] آداب سفره حضرت رقیه در فرهنگ های مختلف کشور ما تقریبا یکسان است اما یکی متداول ترین آداب سفره حضرت رقیه به این صورت است که: 🌱 ابتدا برای برگزاری سفره حضرت رقیه (س) نیت کنید و حاجت خود را بیان کنید. شب جمعه هنگام غروب آفتاب 1 عدد نان بهمراه 5 عدد خرما، 2 عدد شمع و مقداری کاه را با وضو روی سفره ای سفید بچینید. (هسته های خرما را جدا کرده و داخل آب روان بیاندازید.) نان را به هشت قسمت تقسیم کنید و روی هر قسمت مقداری خرما قرار دهید. کاه را داخل بشقاب بگذارید و 2 رکعت نماز حاجت به جا بیاورید. بعد از خواندن نماز حاجت، روضه خوان در کنار سفره حاضر شود و روضه خوانی را شروع کند. سایر حاضرین نیز دور سفره بنشینند. بعد از پایان روضه، فرد بانی نان و خرما را بین افراد حاضر در دور سفره پخش کند و همگی حاجت خود را با حضرت رقیه (س) در میان گذارند. برای بار دوم نیز همین مراحل را جمعه هفته بعد تکرار کنید و سفره را برگزار کنید. سفره سوم را بعد از روا شدن حاجت برگزار کنید و برای سومین سفره، تعداد نان به 3 عدد، تعداد شمع به 6 عدد و تعداد خرما به 15 عدد تغییر می کند. علاوه بر انداختن سفره حضرت رقیه برای حاجت روایی، می توانید به نیت ایشان خوراکی یا مبلغی را تهیه کرده و بین نیازمندان پخش کنید. حضرت رقیه سلام الله علیها ـ ـ ـ ــــــــــ❁ــــــــــ ـ ـ ـ 🖐🏻 🖤 @h_Javadalaima_1444