🥛چند نکته درباره دوغ
▫️ دوغ اگر ترش نباشد کیفیتهای سردی و تری را در بدن افزایش میدهد، ولی دوغ ترش، سردیزا و خشکیآور است.
▫️دوغ شیرین ملین است و دوغ ترش باعث یبوست
▫️دوغ رقیق بیشتر رطوبتبخش است و دوغ غلیظ بیشتر سردیآور است.
▫️ برای اصلاح سردی دوغ، افزودن کاکوتی و نعناع و آویشن سودمند است، ولی کسانی که سوءمزاجهای سرد و تر معدی دارند بهرحال باید دوغ را تا هنگام بهبود ترک کنند. دو علامت مهم این سوءمزاجها نفخ و آبریزش دهان است.
▫️دوغ را همراه غذا یا بلافاصله بعد غذا نخورید، بلکه طی روز به عنوان یک میان وعده بخورید تا از خواص آن بهره مند شوید
▫️نوشیدن دوغ معتدل در قوام و مزه (نه بسیار رقیق یا غلیظ، و نه بسیار ترش یا شور) برای کاهش خشکی پوست، بیقراری، کمخوابی، و عطش سودمند است.
کلیک کنید
👈عضو شوید
▬✧❁
@hajbaba❁✧▬