💥عصاره ای مقوی و دوست گوارش ⁦☀️⁩دانه های غلات پس از خیس شدن و در حرارت مناسب، شروع به جوانه زدن می کنند. در صورتی که جوانه های کوچک به یک باره در اثر گرما خشک شوند، مالت تهیه می شود. ⁦☀️⁩مالت را معمولا از جو درست می کنند. مالت را در آب دم کرده سپس تغلیظ می کنند ، بدین ترتیب عصاره مالت تهیه می شود. ⁦☀️⁩در بازار ایران عصاره مالت به صورت مایع و یا پودر که قابلیت ماندگاری بیشتری دارد عرضه می شود. ⁦☀️⁩جوانه زدن دانه غلات، نشاسته آن ها را به قند ساده تبدیل می کند که قابلیت هضم و جذب خوبی داشته و شیرینی متعادلی هم دارد. ⁦☀️⁩مالت جو سرشار از ویتامین ها بویژه گروه ب و املاح معدنی است. برای کودکان، ورزشکاران، سالمندان و کسانی که ضعف قوا دارند، می تواند به همراه شیر و تکه های میوه، غذای خوبی باشد. ⁦☀️⁩مالت یک شیرین کننده طبیعی است. بنابراین می توان آن را جایگزین شکر و عسل کرد و در تهیه نوشیدنی ها، شیرینی و کیک خانگی از آن بهره مند شد. ⁦☀️⁩مالت برای شادابی پوست و مو، فعالیت خوب دستگاه گوارش و قلب و عروق بسیار مناسب است. ⚠️افرادی که دیابت دارند، مصرف مالت مانند همه شیرینی ها باید با احتیاط باشد. کلیک کنید👈عضو شوید ▬✧❁@hajbaba❁✧▬