#مزاج #ريشه_ها:
✍
#شلغم گرم وتر
✍
#ترب سياه گرم وخشك
✍
#ترب سفيد گرم وخشك
✍
#پياز گرم وخشك
✍
#سير گرم وخشك
✍
#سيب زميني سرد و تر
✍
#سيب زميني ترشي كمي و گرم و تر
✍
#هويج فرنگي گرم و تر
✍
#زردك(هويج ايراني) گرم و تر
✍
#شقايق(هويج بياباني) گرم و تر
✍
#كلم قمري گرم و تر
✍
#موسير گرم وخشك
✍
#چغندر قند معتدل و كمي گرم
✍
#چغندر قرمز معتدل و كمي گرم
✍ ريشه ها بهترين و بيشترين املاح و مواد كاني را در بر دارند.
✍ بهترين و صحيح ترين روش استفاده از ريشه ها بصورت خام ميباشد.
✍ افرادي كه نميتوانند بدين صورت مصرف نمايند بهتر است كه بصورت بخار پز استفاده نمايند.
@hajbaba1