ـ🌺🍂🍃🍂🍃🍂
ـ🍃
ـ 🍂
ـ🍃
ـ🍂
جوش های پوستی
غذا در بدن چندین مرحله هضم می شود و در هر مرحله مواد زائدی از آن باقی می ماند.
اگر بدن از دفع این مواد زائد عاجز بماند برای اینکه به اعضا مهمی مثل مغز و قلب آسیب نرساند آن را به اعضای کم اهمیت تر مثل پوست و مفاصل روانه میکند.
اگر این مواد غلیظ و با طبیعت گرم باشند و به پوست روانه شوند میتوانند تولید کننده ی جوش باشد.
بر این اساس غذاهایی که تولید جوش می کنند باید هم غلیظ و هم گرم باشد مثل گردو، پسته، خرما، موز، سس های تند و گوشت شتر.
جهت رفع این ضرر از غذاهای مذکور می توان آنها را با ترشی جات طبیعی مثل آب نارنج، آب انار و آبلیمو میل کرد.
همچنین مصرف آنها با ادویه های گرم و لطیف کننده مثل دارچین علی رغم گرمی این ادویه ها به علت رفع غلظت غذاهای مذکور کارساز
🎙لطفا انتشار دهید👌
🔔کانال رسمی حکیم خیراندیش
🆔
https://eitaa.com/hakimkheirandish_ir
🍃
🍂
🍃
🍂
🌺🍂🍃🍂🍃🍂