قسمت اول 💥 جوانه‌ها، دوستداران ِطبیعت بدن آدمی! 🌱 جوانه به مرحله قبل از سبز شدن کامل گیاهان، غلات و حبوبات گفته می‌شود. جوانه‌‌ها معمولاً شامل قسمت‌های ابتدایی ریشه، ساقه و برگ‌ها هستند. 🌱 دانه‌های گیاهان خوراکی و مولتی ویتامین‌های طبیعی هستند که اگر اهل مصرف آن هستید که مرحبا بر شما. اما اگر تاکنون از آن‌ها سراغی نگرفته‌اید بهتر است در رویه غذایی خود تجدید نظرکنید و جوانه‌ها را مهمان سفره خود کنید. شناخت بیشتر: 🌱 جوانه‌ی حبوبات؛ جوانه‌های کوچکی که علیرغم ظاهر شکننده؛ معجزه‌ی انتی‌اکسیدان، سرشار از آنزیم‌ها، پروتئین‌ها، و ویتامین‌های گروه B و مواد معدنی هستند و قرن‌هاست که به دلیل فواید غذایی و خواص دارویی؛ مورد استفاده قرار می‌گیرند. امروزه نیز مصرف آن‌ها رایج‌شده و خواص فراوان آن‌ها مورد توجه قرارگرفته‌است. 🌱 جوانه‌ها در گروه سبزیجات قرارمی‌گیرند اما ترکیبات بسیار بهتر و بیشتری نسبت به این گروه دارند. آنچه که این گروه مواد غذایی را ارزشمندتر می‌کند، کاهش کربوهیدرات و کاهش کالری آزاد شده است. 🌱 البته خوب است بدانید که خواص دانه‌ها پس‌ از جوانه‌زدن، به بیشترین مقدار ممکن می‌رسد. 🌱 جوانه‌ها با طبیعتی نزدیک به اعتدال؛ دوست‌دار سیستم گوارش هستند. توصیه به مادران گرامی این است که از کودکی خوردن جوانه را در خانواده نهادینه بفرمائید. 🌺 کانال ما را به دوستان خود معرفی کنید 🙏🏻 @hakimkheirandish_ir