جریان شناسی زنان در
#فتنه_۸۸ - 10
زهرا رهنورد لیدر تجمعات دانشجویی در فتنه ۸۸
گذشته از اعتقادات فردی رهنورد که گوشه ای از آن بیان شد، حوادث انتخابات فرصت خوبی را مهیا می کند که او نگاه سال ها پنهان مانده ی خود در برابر اصل انقلاب اسلامی را به نمایش بگذارد. زهرا رهنورد با بیان اینکه «پیوندهای زودرس خیلی زود هم از بین می رود» ادعا می کند: انقلاب اسلامی یکی از همان ها بود که خیلی کار بزرگی بود. اما خیلی زودتر از آنچه انتظار می رفت نتیجه داد. ولی آن پیروزی فاقد زیرساخت های لازم بود و به همین دلیل خیلی زود و در همان هفت-هشت سال اول رو به انحطاط رفت.» (گفتگوی زهرا رهنورد با شبکه تلویزیونی «رسا» خبرگزاری فارس ۱۱/۱۰/۱۳۸۹ )
زهرا رهنورد در حالی این مطالب را مطرح می کند که اتفاقا حضرت امام(ره) در سال های پایانی عمر خود بارها درباره خطر جان گرفتن لیبرالیسم و افکار التقاطی هشدار داده و از فعال شدن نفوذی ها در جریان انقلاب به شدت نگران بودند. نگرانی ای که بیست سال پس از فوتشان با ظهور افکار التقاطی کسانی چون زهرا رهنورد به منصه ی ظهور می رسد. زهرا رهنورد سخنان خویش را با توهین به نظام ادامه می دهد و آن را «سرکوبگر» و حتی خشن تر از نظام پهلوی قلمداد می کند.
پروژه ی زیر سوال بردن مبانی و اعتقادات اسلامی از سوی زهرا رهنورد، همچنان ادامه دارد تا آنجا که در حلقه ی بعدی از این پروژه، او با حمله به «نص صریح قرآن»، به حکم قصاص اعتراض کرده و اعدام تروریست ها و بمب گذاری هایی که صدتها تن از هموطنان ما را به شهادت رسانده اند و به اعدام حکوم شده اند را «خشونت بار» می خواند و می گوید: «اصلا چرا اعدام؟ چرا بدترین مجازات در حق انسان ها و ملت ها اعمال شده است.» (یادداشت زهرا رهنورد برای سایت ضد انقلابی «جرس»، خبرگزاری فارس)
« از آن جا که همسر آقای موسوی، خانم زهرا رهنورد، یک مشت مزخرف هایی در مورد اسلام را در کتاب هایی مانند طلوع زن مسلمان، همگام با یوسف و ... به هم بافته و از آنجایی که او زیاد سابقه ی مسلمانی ندارد چه جور شده است که حالا مفسر قرآن شده؟ معلوم نیست دنیا در دست کیست که هر کسی می خواهد یک ساله مفسر قرآن می شود. در همین کتاب طلوع زن مسلمان، این خانم تمامی جملاتی که مربوط به نهج البلاغه علی(ع) بوده است را به فارسی در این کتاب نوشته و بعد به عنوان تبلیغات ارتجاعیون علیه زن، آن را به شدت کوبیده است و هر کسی که این ها را می خواند، اصلا متوجه نمی شود که تمامی مباحث از عین متن نهج البلاغه می باشد...» (سخنرانی شهید دیالمه در سال ۱۳۶۰ در مجلس شورای اسلامی، خبرگزاری فارس (۲۴/۶/۸۹) »
جریان سبز پروژه تقلب در انتخابات را از همان ساعات اولیه رأی گیری کلید زد تا از شکست احتمالی خود در انتخابات وسیله ای برای انتقام جویی بسازد و جای تأسف است که آتش این انتقام جویی نه تنها دامن حریف انتخاباتی، بلکه می رفت تا پایه های امنیت و ثبات نظام را هم بسوزاند. زهرا رهنورد در اولین واکنش های خود پس از اعلام نتایج انتخابات، سخنان مضحکی می گوید که انتخابات را از سطح ملی تا حد انگیزه های قومیتی پایین می آورد.
«یک سری نقاطی هستندکه اصلا مشخص است که خودش ملاک تشخیص نادرست بودن نتایجی است که وزارت کشور اعلام کرده است. مثلا آذربایجان و ترک زبان ها هیچوقت فرزند خودشان را نمی گذارند که به کسی دیگر رأی بدهند. خود من لُر هستم و موسوی هم بارها گفته است که من داماد لرستان هستم، بنابراین اهالی لرستان موسوی را نمی گذارند به آقای احمدی نژاد رای بدهند. در شهرستان ها و تهران در واقع تجمع مردم حاکی از این بود که آرای موسوی بسیار بالاتر از آن است که اصلا قابل تصور باشد. هر وقت طرفداران دو طرف حاضر می شدند طرفداران احمدی نژاد در مقابل طرفداران موسوی در حد یک صدم بودند. همه می شناسند که آن هایی که به احمدی نژاد رای دادند چه تیپ خاصی هستند و اول صبح رفتند رای خودشان را دادند و از ساعت یازده صبح، تعرفه ها در دست مردم قرار نگرفت و مردم که لَه لَه زدند برای این که تعرفه به ایشان داده شود. ما نمی دانیم چگونه با این صندوق ها عمل شده و رای ها چگونه دستبرد شده و چه بوده فقط می دانیم که نسبت موسوی به احمدی نژاد ۵/۴ به ۱ می باشد...»
ادامه دارد...
༻❈❁❁❈༺
@hamandish