6.16M حجم رسانه بالاست
از کلید مشاهده در ایتا استفاده کنید
🍓 شیر 2 ليوان، شکر 2 ق غ، نشاسته‌ ذرت 2 ق غ، ژله‌ توت‌ فرنگی 1 بسته‌، بيسکوئيت پودر شده‌ 1 بسته‌، توت‌ فرنگی ✅ توت فرنگی: پوره توت فرنگی نصف پیمانه، نشاسته‌ ذرت 1 ق غ، خامه صبحانه 2 ق غ، شکر 1ق غ، پودر ژله‌ توت‌ فرنگی 2 ق غ، آب نصف استکان ✅ بيسکوئيت های پودر شده‌ رو کف قالب مورد نظرمون می‌ریزیم، بعد توت فرنگی های برش خورده رو دور تا دور ظرف می‌چینیم. شیر، شکر، نشاسته و پودر ژله‌ رو باهم مخلوط و روی حرارت ملایم میذاریم. 2 قاشق از پودر ژله‌ رو برای سس نگه دارين و مابقی رو به مایه دسر اضافه کنید. روی حرارت مرتب هم میزنیم تا به غلظت فرنی رسيد، 2 قاشق خامه صبحانه اضافه و مخلوط میکنیم. وقتی از داغی افتاد، روی بيسکوئيت ها می‌ریزیم و چند ساعت‌ در يخچال قرار می‌دهیم تا کاملا ببنده. توت‌ فرنگی ها رو با گوشتکوب برقي یا غذاساز پوره می‌کنیم. شکر، نشاسته‌، نصف استکان آب و 2 ق پودر ژله‌ توت‌ فرنگی رو اضافه و مخلوط میکنیم. قابلمه رو روی حرارت‌ ملایم میزاریم تا مواد غليظ شوند، از روی حرارت برمی‌داریم وقتی کمی خنک شد روی مواد می‌ریزیم و دوباره يک ساعت‌ در يخچال قرار می‌دهیم تا کاملا ببنده. @honar_dar_khane