🍳🍳املت مغذی و خوشمزه با قارچ🍳🍳 (از یک سالگی) 🔰🔰مواد لازم : 🔹قارچ ورقه شده : 250 گرم 🔹برگ اسفناج خرد شده : 2 پیمانه 🔹تخم مرغ : 8 عدد 🔹شیر : 2-3 قاشق سوپ خوری 🔹پنیر سوئیسی خرد شده : 2/1 پیمانه 🔹پیاز سفید خرد شده : 1 عدد 🔹روغن زیتون : 1 قاشق سوپ خوری 🔹نمک و فلفل : به میزان لازم 🔰🔰طرز تهیه : ✅فر را روی دمای 175 درجه سانتی گراد قرار دهید تا گرم شود. ماهی تابه را با روغن کمی چرب کنید به طوری که تمام سطح ماهی تابه با روغن چرب شود. روغن زیتون را در قابلمه کوچک به آرامی گرم کنید. سپس پیاز و قارچ خرد شده را به مدت 20 دقیقه تفت دهید تا به صورت کاراملی شود. سپس اسفناج را اضافه کرده و هم بزنید و کمی نمک و فلفل برای طعم دار کردن املت اضافه کنید و تمام مواد را خوب هم بزنید. نصف مواد را کف ماهی تابه بریزید و صاف کنید و روی آن پنیر سوئیسی اضافه کنید. شیر و تخم مرغ را در ظرفی مخلوط کنید و نمک و فلفل بیفزایید. مخلوط تخم مرغ را روی مواد بریزید و دوباره نصف دیگر مواد را بریزید و روی املت را با پنیر سوئیسی باقی مانده بپوشانید. ماهی تابه را به مدت 20-25 دقیقه درون فر قرار دهید. بعد از این مدت چنگال را در مرکز ماهیتابه فرو کنید و اگر چنگال نچسبیده بود، غذا آماده است. بعد از سرد شدن املت را برش داده و سرو کنید. 👇👇👇👇👇👇 @kodakvataghzie