.
#برساق کرمانشاهی
#شیرینی_سنتی
عکس و دستور از زری بانوی عزیز از کدبانوهای گروه آشپزی ایران پخت
مواد لازم
شیر یه پیمانه
شکر یه پیمانه
روغن داغ محلی نصف پیمانه
آرد چهار پیمانه
بیکینگ پودر یه قاشق چای خوری
رازیانه یه قاشق غذاخوری
زرد چوبه یا زعفران برای رنگدهی به مقدار
.
اول از همه رازیانه و تفت بدید تا یکم رنگش عوض بشه بعد اسیابش کنید و کنار بگذارید میتونید بکوبیدش و صافش کنید ،بعد یه پیمانه آرد و رازیانه و بیکینگ پودر و مخلوط کنید و روغن داغ داغ محلی رو کم کم اضافه کنید به مواد و هم بزنید لازم بود آرد اضافه کنید تا روغن تموم بشه خوب خوب با دست مخلوطش کنید
بعد شیرو شکر و زعفران یا زردچوبه که از قبل با هم مخلوطش کردید و خنک شده رو به مواد اضافه کنید هم بزنید و آرد اضافه کنید تا جمع بشه آرد زیاد نزنید همینکه خمیر جمع شد و به دست نچسبید کافیه
خمیر و در ظرفی بذارید و روشو بپوشانید نیم ساعت بعد نیم ساعت هر مدلی که دوست دارید شکل بدید و نیم ساعت در فضای آشپزخانه قرار بدید بعداز نیم ساعت در روغن داغ و شعله ملایم سرخش کنید بعد از خنک شدن تزئین کنید یا پودر قند بریزید.
نکته:
روغن داغ باعث پوک شدن و ترد شدن برساق میشه.
و نیم ساعت استراحت در فضای آشپزخانه باعث میشه روغن زیاد جذب شیرینی نشه.
و در آخر بالا سرش وایسین چون زود سرخ میشه زیرو روش کنید.
نوش جان😍
🔴جایگزین روغن محلی کره هست
ارسال بدون لینک کانال راضی نیستم
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•
🍪🍔
@iranpokht🍪🍔
•┈┈••✾❀🕊◍⃟♥️🕊❀✾••┈┈•