مبارزه رنگی با هوای خاکستری
🔹️آلایندههای هوا دارای مواد سمی، مضر و عناصری است که رادیکالهای آزاد را در بدن افزایش میدهد.
🔹️آنتیاکسیدانها یک ویژگی دارند که بهعنوان شناسه آنها شناخته میشود. هر گروه از آنتیاکسیدانها در ایجاد رنگدانههای خاص در مواد غذایی مؤثرند برای مثال لیکوپن در مواد غذایی که دارای رنگدانه قرمز هستند، بیشتر است برای مثال گوجهفرنگی غنی از لیکوپن است. بهطور خلاصه، مواد غذایی که رنگدانههای نارنجی، قرمز و سبز تیره دارند مانند هویج، سیب و کرفس و اسفناج و... برای دفع مضرات آلودگی هوا از بدن، مفید هستند.
🔹️کرفس، اسفناج، گوجهفرنگی، لیموشیرین، نارنگی، پرتقال و برگه سبز کاهو سرشار از ویتامین C است که به بدن برای مقاومت در برابر تخریب مواد آلاینده و دفع سموم کمک میکند.
🔹️آب هویج، سیب، چای زنجبیل و لیمو، آب گریپفروت و زنجبیل، چای سبز، دمنوشهای گیاهی ترکیبشده با عسل و لیمو، همچنین دمنوش نعنا توصیه میشود. زمانی که هوا آلوده است، سعی کنیم از خواص عرقیات گیاهی مانند عرق کاسنی، گلاب،عرق نعنا و بیدمشک غافل نشویم.
fna.ir/1t16y0
@isffarsna